BAR BOSQUE. Rambla del Prat,9

bosque

(Foto: Hey Beans)

 

Avui us parlaré d’un històric del barri anomenat Bar Bosque, desaparegut ja fa uns anys, encara que estic segur que per aquest nom molt poca gent el coneixerà. Però, la cosa canvia si us parlo de Cal Quimet de les guitarres. Llavors la majoria ja sabreu de què us parlo.El seu nom original li ve perquè estava situat al davant mateix del cinema Bosque; el sobrenom, perquè tot el bar estava ple de guitarres penjant, que la gent agafava i es posava a tocar quan li venia de gust.

Jo recordo haver-hi entrat algun cop i, tot i el seu encant, no era un lloc que atragués massa. La netedat i la pulcritud no eren unes de les seves virtuts. Malgrat això, l’esperit que s’hi respirava, entre bohemi i divertit— sempre hi havia algú cantant o tocant— el feia un lloc que calia veure almenys un cop a la vida. Va tancar l’any 2009, segons diuen, per un increment exagerat del lloguer. O sigui, que han passat molts anys, però el problema segueix vigent. Les botigues de tota la vida han de tancar perquè no poden fer front al lloguer.

Foto>Hey Beans

Foto>Hey Beans

 

 

Nota: Part de la informació que aquí us exposo, així com les fotografies, està treta del bloc http://barcelofilia.blogspot.com.es. Si el visiteu hi podreu trobar més informació.

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Botigues i bars. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari